May Britts fotoblogg

søndag 21. august 2011

KIRKEGÅRDSVANDRING m/ INGER BJAR-KESSLER

Har i dag vært på kirkegårds-vandring på Tønsberg kirkegård. Tønsberg Historielag hadde invitert til denne turen. Dette var for å bli litt bedre kjent med noen av Tønsbergs "gamle" betydningsfulle familier.
Bla Fam. Wilhelmsen, se ; http://snl.no/Wilhelmsen og Fam. Henrik N. Henriksen.

Plutselig vet jeg noe om noen av gatenavnene i denne byen;)

Inger Bjar-Kessler hadde satt seg godt inn i stoffet og hadde en engasjerende måte å fremføre dette på, tusen takk ;)






Etter kirkegårdsvandringen fikk vi gå inn i Mariakapellet, hvor vi fikk høre litt om restaureringen av kapellet og sist, men ikke minst, fikk vi vakker musikk fremført av Eivind Cudrio og Steinar Høiback.

http://www.levendeklassisk.no/mariakapellet.htm 






Vi avsluttet på Kastellkafeen, Slottsfjellmuseet, med nydelig grønnsaksuppe...

Takk for en fin opplevelse!! 












lørdag 13. august 2011

Til ettertanke


Og hva sa vi etter 22.juli? Jo vi skulle stå sammen. Det som har skjedd har dessverre skjedd...intet kan endre det. Men nå leter man etter hvem som er skyldig og hvem som burde gjort hva på en annen måte. For alle av oss har vel erfart at etterpåklokskapen, er den beste klokskap. La de interne gruppene gå igjennom sine prosedyrer, evaluere og lære av det. Et kjede er ikke sterkere enn det svakeste ledd...La de få fred til å jobbe seg personlig gjennom dette og også som etat.  Da kan det nyttes positivt i stedet for nå, som de må forklare hver eneste avgjørelse for hele verden og forsvare seg, da kommer de ikke videre. Så må politikerne slutte å skulle gjøre hverandre til syndebukker. Jeg tenker på hva mange av disse menneskene har kjent på av savn,sinne, frustrasjon, ubegripelige situasjoner, ting man ikke skulle tro kunne skje her. Og nå i ettertid er spesielt journalister og enkelte politikere rimelig pågående når det gjelder å finne noen å hakke på. SKAM dere!! Begynn med dere selv. Etikk er et stikkord!! Slutt fred og la oss heller gjøre hverandre bedre...... SAMMEN!! God helg!!
Så til dere som skal velge ; Bruk stemmeretten, Riktig!

tirsdag 2. august 2011

ÅSGÅRDSTRAND

Et besøk i Åsgårdstrand i formiddag uten kamera, gjorde at jeg reiste tilbake i kveld med kamera på plass.
Det er så flott der nå.. Har hørt noe om at by gartneren i Horten er utrolig flink...
Hvis noen av dere lesere kjenner han, vennligst bring en sommerhilsen fra meg... Det var så idyllisk i det mest trafikkerte krysset der nå... Det blir nok flere bilder derifra....

Her er noen ;)