May Britts fotoblogg

lørdag 21. august 2010

11 FESTIVALEN I DRAMMEN 20.august 2010

Føles ikke riktig å kalle det for elvefestivalen, i Drammen snakker vi om Drammensælva......Ælvefestivalen....Ja!! Føsrt jeg var oppom Konnerud og plukket opp gode venner, vi fikk parkert sentralt i Drammen sentrum, så var det ut for å se. Vi startet ved ælva og så på Vannskihopp, deretter bar det opp på torvet og videre for å finne et spisested, vi fant STALLGÅRDEN. Stedet kan absolutt anbefales, flott service og nydelig mat ;) Mens vi satt her åpnet himmelen seg og vannet rant.... Paraplyer hastet forbi for fortau og vi som skulle på konserter ;)
Men vi var heldige igjen, det var tomt for vann der oppe så vi ruslet ut i gatene igjen. Boder og butikker hadde flyttet ut på fortau og vi stoppet nesten overalt. Den første som virkelig fikk "besøk" av oss var mannen med pølsene. Det ente jo med at både Berit og Liss havnet på innsiden av disken ;) Etter å ha besøkt "spekesnabben" var det duket for nok en torvtur ;) Unge talenter på et gatehjørne..... Noen kjente dukket ut av mørket......
Laget for kalde dager på Konnerud......
For varme og solfylte dager i Tønsberg ;)
Så var det å stå i litt kø for å komme inn på Kirkeplassen, hvor vi skulle ha med oss først, Kim Larsen og Tjukken og deretter min favoritt, hvem andre enn, Jahn Teigen. Det var masser av folk, vi stod tett..... I og med det var litt utrygt vær, hadde Liss og jeg gardert oss med gule sydvester.....Stilig ;) Konsertene var bra, stod ganske langt bak når Kim Larsen var på scenen. Men klarte å krabbe framover før Jahn var igang. Hadde kjempeplass......En flott og stor kunstner. Han hadde skjerf, pastiller og ei hostekule, tror det kostet han en del å stå på scenen denne kvelden. Takker Liss, Berit, Harald, Trine og Finn og selvsagt Jahn for en uforglemmelig kveld.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar