May Britts fotoblogg

fredag 15. oktober 2010

OSLOTUR IGJEN!!

Dagens største høydepunkt er, mitt idol, JAHN TEIGEN ,på Chat Noir. Avreise fra Tbg. kl. 10.00, via Andebu for å hente Britt og deretter inn til staden..... Litt rart, Britt og jeg har vært sammen på Chat Noir før, 32 år siden ;) Dagen opprandt med strålende sol og hvitrimet bakke.
Høst-/Vinter
En fantastisk dag og ha det bra på. Etter henting av Britt, gikk turen direkte til Oslo. Vi var heldige og fikk parkert rett i sentrum, Kongensgt. Deretter tok vi føttene fatt, det ble besøk i fotobutikk, forkledningsbutikk, interiørbutikk, klesbutikker, databutikker, Deli Di Luka, Ikea og Brazzeriet 45.
En fantastisk dag. I 19.00 tiden møtte vi Marianne og Knut og da var det bespisning som var neste. Vi gikk på Brazzeriet 45 og fikk nydelig mat, Hjortemedaljong....mmmmm...... Og da kl nærmet seg 21, var vi på plass på Chat Noir...... Og kl. 2140 ble lyset slukket og en nydelig stemme dukket opp bak et gjenntrukket sceneteppe, Klovn uten scene. Hovedpersonen for dagen dukket opp og leverte som alltid. Det var en stor opplevelse å oppleve Jahn i Tønsberg, men han har "tatt" hovedstadens publikum på samme måte. Skikkelig allsang, rørte mennesker. En flott stemme og Anita dukket opp like blid og fantastisk som tidligere. Trampeklapp og ekstranummer.....
En flott dag, tusen takk til Britt, Marianne og Knut....

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar