May Britts fotoblogg

fredag 10. juli 2009

Her er det lenge siden jeg har vært inne ja, hva har skjedd siden sist? Tiden går og jeg er med. Har vært på et par kanoturer, noe som jeg synes bare blir mer og mer fasinerende. Et fantastisk sted å ta bilder fra.. men siden jeg er rimelig urutinert har jeg ikke tatt sjansen på å ta med mitt beste kamera, men det er like før nå. I tillegg tenkte jeg at det hadde vært gøy å lære å padle kajakk. Tanken var å være selvstendig å kunne reise når der passet for meg - uten å være avhenig av noen andre. Jeg meldte meg på helgekurs på Fjærholmen og var veldig skeptisk..... (liker å ha full kontroll), liker ikke hodet ufrivillig under vann og liker å vite at jeg kan nå bunnen. Jeg møtte opp kl. 09.00, strålende sol, sammen med 4 ukjente fyrer og en instruktør. Så var det på med spruttrekk, redningsvest og hjelm og opp i kajakk, den som tror det er lett.... feil! Endelig på plass, så skulle vi prøve å bli kjent med kajakken, hvor langt vi kunne bevege oss uten kantring ol. En kar holdt med godt i armen og jeg prøvde forsiktig tilvending. Gikk rundt, tenkte bare kom deg ut, dro i stroppen for spruttrekket, prøvde å bøye meg fram, kom meg ut og opp, men ikke like elegant. Sånn holdt jeg på mye på lørdag, det endte med et forsøk på dypt vann- resultat jeg klarte ikke å komme opp i kajakken igjen. Denne stakkars instruktøren tok godt vare på meg, men det hjalp ikke. Har nok en kropp som er mer bygd for komfort enn sport.... Jeg fikk padlet litt, men satt anspent og var livredd for å kantre (ikke et godt utgangspunkt). Søndag skulle vi møtes kl. 09.00 igjen, men det ble uten meg.Så nå har jeg gått til anskaffelse av egen båt, den heter Kurmit. Den er ikke sjøsatt enda, men håper den snart er i sitt rette element.Jeg er så heldig å ha en kjæreste som har kano, i den føler jeg meg også ganske trygg, skal ha med meg det beste kamera på neste tur. Vi var ved Breivann, i Vindfjelltraktene, for noen uker siden- det var en kjempetur... Legger ut noen bilder....Her er det både elg og fiskering i bildet.

2 kommentarer:

  1. Der var bilder på plass også.

    Høres ut som kano passer best for deg, og deilig å nyte naturen og stillheten med et kamera. Er nok noen år til jeg er der (minstemann er jo bare 3 1/2).

    Håper å få se mange flotte bilder her i bloggen i tiden fremover. Bare spør dersom det skulle være noe du ikke får til, så skal jeg se om jeg klarer å hjelpe deg.

    SvarSlett
  2. Tusen takk, Line:)) God tur!!

    SvarSlett