May Britts fotoblogg

torsdag 6. oktober 2011

HØSTTUR

Hadde drømt om en skogstur til Hellashytta (Konnerud/Austads skoger) og finner ikke veien selv, så jeg må ha følge. Endelig fant vi en dag som passet og tåka lå og passet på at ikke sola fikk slippe igjennom. Jeg kjørte en omvei for å prøve og finne noen fotomotiver og klarte det.
Med fotosekk på ryggen og gode venner, pluss en hund la vi i vei.
Det var til tider litt sølete (har vist kommet litt regn) og litt sleipt, men det gikk fint. Jeg hadde satt på Runkeeper på Iphonen min og den funket bare litt... Dumt ;( Hadde tenkt å legge inn kart og sånn. Men da blir det bare bilder....


Vi gikk til Hellashytta og tok en liten rast her, en vaffel og litt kaffe.... Så skulle vi prøve å finne Austadtjern, men det klarte vi ikke.


Vi havnet i Kølabånn og her tente vi bål og grillet pølser. Veldig koselig. Hunden som var med var en "hund etter bål"... Den var uten værhår og med avsvidde øyevipper.... Den skulle "fange" flammene hele tiden. 


Etter en god rast her, gikk turen til "sletta", det var her jeg peste meg i mål på 60 m og hoppet lengde og kastet liten ball, deretter tilbake til start. Jeg var rimelig mørbanka i kroppen da vi ankom målet, men det var en flott tur... Legger som vanlig ut noen bilder....Takk til dere jeg fikk være med, en topp dag!!Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar