May Britts fotoblogg

lørdag 3. april 2010

PÅSKEN 2010

Langfredag: Grått, vått, hagl og innimellom fare for sol og blå himmel:) Jeg fikk besøk fra Konnerud og vi bestemte oss for en Staverntur, gå på utstilling og muligens en tur til Mølen etterpå.... Men da vi kom til Stavern, var det som å komme til Tønsberg en lørdag i 12 tiden - umulig å finne parkeringsplass...vi skjønte ikke hvorfor, klokken var ca 13.00 og det var Langfredag. Vi så først en åpen Rimibutikk, masse folk. Så var den ene butikken etter den andre åpen.... Vi fant tilslutt en plass å sette fra oss bilen på og spaserte litt rundt. Det ble mer og mer blå himmel, det var pyntet i trær og masse utstillinger. Flott var det. Det blåste litt surt, men hva er vel det i forhold til regnvær.... Første utstillingen vi var på, var spesiell, men litt oppfinnsom, bare se:
Vi gikk videre og en masse trær var påskepyntet, her hadde skoler og barnehager kommet med bidrag, virkelig flott:))
Se så mange flotte påskeegg....... Og plastglass med påskeliljer som hang i trærne
Det lå ei russisk seilskute der som vi fikk bese......
Så ble det ikke noen tur til Mølen i dag........ Det blåste og vi var sultne, så Tønsberg ble neste stopp. Takk Liss, for en fin dag:))

1 kommentar:

  1. Jeg storkoste meg! Tusen takk for en kjempeflott dag, hyggelig selskap og god mat da vi kom tilbake til Tønsberg. Det var en topp dag!! Liss.

    SvarSlett