May Britts fotoblogg

tirsdag 8. juni 2010

Nordlandstur, Lofoten ,dag 2

Hei igjen!! Sent i seng natta som var, ca. 2.30 og SÅ lyst, oppe 8.00 og ut på tur ca. kl. 10.00. Vi våknet til en litt grå dag (Yr hadde lovet noe annet) og dt kom noen få regndrypp, men så ble det bra, KNALLBRA. Vi startet på den sydelige delen av Lofoten, Vi har tatt avstikker og mange bilder. Første stopp var Vikten på Flakstadøya, hvit strand og vannet oppfattes som grønt:) Deretter stoppet vi på Rambergstranda, en enda større hvit strand.....fantastisk:) Vi fikk høre at det var sett delfiner i området..... gjett hvem som var litt gira da? Men vi så de ikke :(
Deretter stoppet vi på Sakrisøy, et nydelig lite sted... Her inntok vi lunchen....fiskeburger..Nydelig. Så gikk ferden til Å, Loftens (Verdens Ende) bilder ble tatt:) Så startet vi turen hjem igjen og stoppet på Hamnesøy mat og Vinhus, hvor vi spiste middag. Jeg spiste stekt torsketunge ..mm godt:) Og gutta spiste hvalbiff. Videre kjørte vi innom Nusfjord, et nedlagt gammelt fiskemottak, et nydelig sted:) Vi rakk å være "hjemme" i 21.30 tiden og skulle ut igjen i 22.30 tiden for å jakte på midnattsolen og den så vi :)) Fantastisk skue for en søring:) I seng igjen kl. 02.30.
Ferie er ikke å sove, men å gjøre noe annet... Dette er topp:)) Her bor vi og dette er "wrecet" som vi leier : Bilder fra området rundt der vi bor :

3 kommentarer:

 1. Nok en fin dag ser det ut som. Jeg likte spesielt godt bilde nederst her med solnedgangen helt i siden -utrolig flott lys!

  (PS ville gjerne at du velger store bilder når du blogger, så jeg slipper og måtte klikke på dem for å se dem ... )

  SvarSlett
 2. Takk Line. Synes plassering av bildene har blitt mer plundrete på bloggen , derfor små bilder. Og litt dårlig tid:)

  SvarSlett
 3. Se der ja - da var det to kolonners blogg på gang :)

  SvarSlett